Jouw organisatie op een maatschappelijke en innovatieve wijze positioneren in de regio? Naast middelen kun je ook een inhoudelijke bijdrage leveren aan WoWi! bijvoorbeeld door educatief materiaal beschikbaar te stellen of mankracht te leveren? Word partner van WoWi!

 

Partners van WoWi! zijn van harte welkom zodat we samen kunnen optrekken en onze bus blijvend kunnen laten rijden - om zo nóg meer mensen te bereiken! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Huidige partners van WoWi! zijn: de Bibliotheek, Rijnbrink, Provincie Gelderland, Provincie Overijssel

 

 

innovatie

We willen iedereen bekendmaken  met de nieuwste technologieën op het gebied van programmeren, robotica, industriële vormgeving en media-vormgeving. In het kader van 21e-eeuwse vaardigheden hebben we voor het basisonderwijs een lesprogramma gericht op techniek, programmeren, vormgeven en robotica. Met een partnerschap biedt de WoWi! aan sponsoren de mogelijkheid zich op maatschappelijke en innovatieve wijze te positioneren en bij te dragen aan dit mooie doel.

 

bereik

Ons doel is om alle kinderen, jongeren, ouders en ouderen in Gelderland en Overijssel te bereiken met de WoWi! Ook wordt de WoWi! ingezet bij events, op locaties in centra in steden en dorpen en bij vestigingen van Bibliotheken in Gelderland en Overijssel.

on board?

Sponsormogelijkheden bestaan onder meer uit:

• logovermelding op de bus

• vermelding op promotiematerialen (niet op lesmateriaal)

• pagina op www.wowionline.nl, etc.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.