In beeld

 

Foto's Films Referenties


WoWI! bij Kulturhus Borne

16 november was de WoWi!-bus aanwezig bij het Kulturhus in Borne, in het kader van de Week van de Mediawijsheid. 's Ochtends zijn er in de bus workshops verzorgd aan basisschoolleerlingen. 's Middags was er vrije inloop. Lees hier het verslag van Tubantia.


WoWI! bij Summer Tech Day van Thales

Op 4 augustus stond de WoWi!-bus op de Summer Tech Day van Thales. Deze dag was vrij toegankelijk voor iedereen, en er waren veel dingen te doen en te bekijken. Zo kon je je eigen robot maken of met een drone vliegen. Bij de workshoptafel van Wowi! kon je zelf een pad programmeren voor de OzoBot. Wat ons betreft een (zeer warme en) zeer geslaagde dag!


WoWi! en HAN Pabo bij Olympuscollege in Arnhem

In samenwerking met HAN Pabo stond de WoWi!-bus maandag 27 november bij het Olympuscollege in Arnhem. Leerlingen van deze middelbare school konden in de WoWi-bus aan de slag met programmeren en robotica en leerden het proces van 3D-ontwerpen.
Met deze samenwerking willen we jongeren bewust maken van de invloed van technologie in de toekomst.

We hebben veel enthousiaste leerlingen in de WoWi!-bus mogen ontvangen, het was een geslaagde dag!
Benieuwd naar WoWi? Kijk dan naar dit filmpje.

 

Bibliotheek Noord Veluwe 

De Bibliotheek Noord Veluwe kwam met de WoWi bus naar Wezep. Zie hier het filmpje van Locurant:

 

Mediawijsheid

Kinderen van nu groeien op in een wereld vol media. Met veel plezier kijken, communiceren, spelen en leren ze met media.  Als kinderen daarin goed worden begeleid op school, thuis of bijvoorbeeld in de Bibliotheek, leren ze een schat aan mediawijsheid competenties die ze goed kunnen gebruiken voor later. Lees verder.